Houten vloer schuren

Ben je op zoek naar een nieuwe houten vloer? Dat is eigenlijk helemaal niet nodig. Geef je eigen houten vloer een tweede kans. Laat je houten vloer schuren in Rotterdam en laat verrassen door het fantastische resultaat! Beter voor je portemonnee en beter voor het milieu.
Waarom je vloer laten schuren in Rotterdam?

Een nieuwe vloer aanschaffen kost een hoop tijd, je moet immers op zoek naar de mooiste vloer voor de beste prijs. Daarnaast is een nieuwe vloer ook behoorlijk kostbaar. Je eigen vloer laten schuren scheelt je die tijd en een hoop geld. Het resultaat is geweldig mooi. Ook hoef je niet je oude vloer te laten afvoeren bijvoorbeeld.

De vakman komt bij je langs voor een vrijblijvend en gratis vloeradvies. Hij kijkt vakkundig naar het houtsoort, type hout, de historie van het hout en ook de wensen van de klant. Wordt de vloer intensief gebruikt door bijvoorbeeld een gezin met jonge kinderen, of ligt de vloer in de slaapkamer en wordt dus minder intensief gebruikt.

Wat is het eindresultaat?

Na het schuren van je houten vloer, kun je nog kiezen voor het onderhoud van de vloer. Wil je de vloer laten olieen, laten lakken of laten waxen. Ook dat is afhankelijk van de intensiteit. Een geoliede houten vloer is beschermd tegen vuil, beschadigingen en vocht. Een gelakte vloer is daar nog beter tegen beschermd maar geeft wel een heel ander uiterlijk. Een gewaxte vloer geeft juist weer wat een verouderde uitstraling wat ook weer helemaal bij deze tijd past. Ook kun je kiezen voor een andere kleur wax, zodat je houten vloer ook een hele andere uitstraling zal krijgen.

Wat zijn de kosten?

Met het schuren van je houten vloer heb je nu al een hoop geld bespaard doordat je niet die nieuwe dure vloer hebt gekocht. Je vloer laten schuren in de buurt van Rotterdam kan namelijk al vanaf 650,-. Je hebt nu nog langer plezier van jouw vloer.