cursus babymassage

Wil je graag leren hoe je een massage kan toepassen bij een baby of bij een van je kinderen? dan kan een cursus babymassage van Beatrice Wouters je helpen. bij deze cursus leer je hoe je dit kan doen en wat er allemaal bij komt kijken. Wanneer je iemand een massage wilt geven die specifiek nodig is moet je hiervoor leren of cursussen voor volgen zodat je precies weet wat je wanneer moet doen. Het leren van deze massage wordt door veel moeders gedaan en de technieken worden steeds nieuwer en worden aangepast op verschillende situaties en doelgroepen.

Bij wie wordt de massage gedaan?

De massage wordt gedaan en kan gedaan worden bij veel verschillende doelgroepen zoals baby`s, kinderen en dan natuurlijk ook geadopteerde kinderen. De massage kan ook bij mensen met een beperking gedaan worden, dus wanneer je kindje een beperking heeft kun jij als moeder zijnde deze cursus gewoon volgen. De massage kan ook toegepast worden bij volwassen en ook bij oudere. 

 

De cursus.

De cursus babymassage wordt gegeven aan een kleine groep mensen of ouders met hun baby. Het geeft de ouders een mogelijkheid te wisselen met het opvoeden van een baby. De cursus kan ook gegeven worden aan huis en hier leer je precies hetzelfde. In de cursus leer ik de mensen zelf een massage te geven wanneer het baby’tje erg onrustig is en bijvoorbeeld niet kan slapen. De massage kan ook toegepast worden op een kindje met slaapproblemen of wanneer hij of zij last heeft van spanningsproblemen, op deze manier kan hij of zij even helemaal tot rust komen. Wil je deze cursus babymassage nou ook volgen kijk even op onze website voor meer informatie.

 

Waarom een massage.

Een massage kan voor vele mensen erg rustgevend en ontspannend zijn. Tijden een massage kun je even volledig genieten en al je gedachten even loslaten. Daarnaast kan een massage ook erg goed zijn voor je lichaam wanneer je spierblessures hebt of last van bepaalde lichaamsdelen. Wanneer je een massage hebt kunnen je spieren en weefsels zo behandeld worden dat je ze los krijgt en je er minder last van hebt. Tenslotte kan een massage voor het slapen gaan ook erg goed zijn, het zorgt namelijk voor complete rust en zorgt er dan voor dat je in een goede diepe slaap komt. Je zou na deze diepe slaap de volgende ochtend met meer energie wakker worden en kan vol energie beginnen aan de dag.