cupcakes bestellen Rotterdam

Ga je trakteren op bijvoorbeeld je werk, op je opleiding of wil je gewoon iets lekkers in huis hebben omdat je in de avond visite krijgt. Houdt je van cupcakes en woon je in Rotterdam of woon je in de buurt van Rotterdam? Dan kun je nu cupcakes bestellen Rotterdam. Je kunt kiezen uit veel verschillende soorten cupcakes, verschillende soorten vullingen, verschillende decoratie of wil je een taart omdat je zoontje, broertje, vriend of vriendin jarig is? Dan kan dat hier ook ! Je hoeft alleen maar te vertellen wat voor smaak je wilt en wat voor decoratie je wilt. voor meer informatie, neem een kijkje op de website. 

 

Vullingen en smaken

Wanneer je cupcakes bestellen Rotterdam gaat, dan heb je keuze uit veel verschillende soorten vullingen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit bubblegum, mint, koffie, suikerspin, cranberries, citroen, aardbei kiwi, kaneel, ananas, limoen, marsmello, abrikoos, kersen, peer, aardbei, chocolade hazelnoot, meloen en sinaasappel. Genoeg keuze dus! Ook kun je kiezen uit veel verschillende soorten decoratie, wil jij cupcakes in de vorm van een roos dan kan dan. Maar je kunt ook kiezen voor een mooie taart met bijvoorbeeld als thema mario cart. Wanneer je gaat trakteren omdat je bijvoorbeeld jarig bent of omdat je er weggaat kun je dit ook doorgeven. Dan maken ze er iets leuks van met bijvoorbeeld een soort bordje waar dan op staat hoe oud je bent geworden of dan je er weggaat. Ook kun je kiezen voor een speciale box, dit is een box omdat je die bijvoorbeeld aan iemand geeft omdat die gaat trouwen, een bepaalde leeftijd heeft of bijvoorbeeld met valentijnsdag. Je kunt dan kiezen om bijvoorbeeld de cupcakes te laten maken in de vorm van een vaas met rozen. 

 

Contact

Wanneer je cupcakes bestellen Rotterdam wilt, dan kun je dit doen door te bellen of een email te sturen. Je kunt dan doorgeven wat je in gedachten hebt en dat kun je kijken of het dan wat wordt of niet. Wanneer het niet mogelijk is, wordt dat dan ook aangegeven. Zodat wanneer het niet mogelijk is je een oplossing kan verzinnen. Kun je bijvoorbeeld geen chocolade vulling nemen dan kun je bijvoorbeeld wel de chocolade hazelnoot vulling nemen of bijvoorbeeld met de decoratie. Heb je een lastig iets wat lastig te maken is dan kun je iets anders verzinnen wat er bijvoorbeeld op lijkt.