belettering

Heb jij een bedrijf en wil je daar extra reclame voor maken? De belettering van jouw auto kan er al voor zorgen dat een stuk meer mensen jou zien! Daar hoef je dan niet eens heel veel voor te doen. Je laat jouw auto beletteren en rijdt een beetje rond. Kan reclame maken nog makkelijker zijn? Daarnaast zorgt belletering op jouw bedrijfsauto ook nog eens voor een hele professionele look!

Hoe je met belletering reclame maakt

Wanneer jij zelf een bedrijfje hebt, heb je waarschijnlijk ook een auto die je daar voor gebruikt. Denk aan een elektricien of een schilder. Wanneer die voor zichzelf werken, hebben ze waarschijnlijk een busje waar ze mee naar hun klanten rijden. In dat busje hebben ze dan ook de spullen die ze nodig hebben om hun klanten te helpen. Misschien heb jij ook wel een soortgelijk beroep en maak je gebruik van een busje.  Met behulp van belettering, kun je er voor zorgen dat iedereen die jouw busje ziet, weet dat deze bij jouw bedrijf hoort. Daarnaast groeit jouw naamsbekendheid. Als je ergens rijdt, ziet iedereen die daar langs loopt rijdt of fietst, jouw busje met jouw bedrijf daar op staan!

Jouw bedrijfsnaam op jouw bedrijfsauto

Het is best makkelijk om deze belettering voor elkaar te krijgen. Je moet eerst bedenken wat je graag op jouw bus wilt. Wil je er alleen woorden op? Welke woorden wil je er op, in welke kleur en in welk lettertype? Daarnaast heb je misschien ook wel een logo voor jouw bedrijf. Wil je deze er als sticker opplakken misschien? Als je weet wat je op jouw auto wilt, kun je er over na gaan denken in welke grote je dit zou willen en waar. Wil je aan alle kanten iets? Alleen aan de voorkant? Een zijkant? Of beide zijkanten misschien? Als je precies weet wat je wilt, is het tijd om een bedrijf op te zoeken die de belettering helemaal voor jou regelt. Rijden maar!