SEO scan

Een SEO scan laten maken? Misschien heb je daar gelijk ziekenhuisassociaties bij maar een SEO scan is hele andere koek. Deze is namelijk bedoeld om te bekijken wat je nodig hebt om je doelgroep te bereiken. Daardoor kun je succesvol worden in online ondernemen. Het is namelijk niet zo dat je met een goede website meteen binnen bent. Aan de achterkant van de website moet namelijk alles op het gebied van SEO in orde zijn. Je ziet het misschien niet meteen als je een website bezoekt. Toch liggen hier veel kansen om je onderneming op de kaart te laten zetten.

Wanneer is het verstandig om een SEO scan te laten maken?

Wanneer je niet goed vindbaar bent op Google kan het lonen om een SEO scan te laten maken. Ook wanneer je bemerkt dat er weinig conversie is vanuit je eigen website kan het handig zijn. Of misschien loop je er tegen aan de je website laag staat in alle zoekmachines. Een andere reden kan zijn dat je al druk genoeg bent met alle andere zaken van je onderneming dat je ook niet nog eens tijd hebt om je te verdiepen in SEO. Natuurlijk zijn er nog tal van andere redenen te benoemen. Wanneer je een SEO scan aanvraagt krijg je vakkundig advies over hoe je je SEO kunt optimaliseren.

Wat gebeurt er na de analyse?

Zodra je de SEO hebt ingevuld wordt er meestal al binnen een dag contact met je opgenomen. Op basis van de informatie die jij hebt gegeven kan er nog specifieker advies worden uitgebracht. Bij de SEO scan wordt er voornamelijk gefocust op de SEO van je website en hoe je dat kunt gaan verbeteren. Wanneer de analyse klaar is wordt er een rapport gemaakt. Hierin kun je alle bevindingen terugvinden. Daardoor heb je helder voor ogen welke verbeterpunten er zijn en hoe je dit kunt gaan aanpakken. In een consult is er de mogelijkheid om dieper op deze punten in te gaan.