Wordt het tijd dat je huid is even goed onder handen genomen wordt? dan ben je bij beauty care chanice aan het juiste adres. Woon je dus in de buurt van Utrecht dan is schoonheidssalon Utrecht de perfecte oplossing. Bij deze salon kun je terecht voor de juiste huidverzorging maar ook om even heerlijk verwend te worden. Bij onze behandelingen voor het reinigen van de huid worden krachtige producten gebruikt, voor iedere huid is een individuele en gerichte verzorging mogelijk. Op deze manier kun je werken aan een betere huidconditie en krijg je mooie resultaten. Naast de gezichtsverzorging kun je hier ook terecht voor nog veel meer verschillende behandelingen, creëer dus je eigen beauty ervaring door ze te combineren.

 

Andere behandelingen.

Buiten de volledige gezichtsverzorging van schoonheidsspecialist Utrecht hebben we nog veel meer verschillende behandelingen. Zo kunnen we bijvoorbeeld een heerlijke ontspannen massage geven en kom je even volledig tot rust. Daarnaast hebben we veel verschillende behandelingen voor je gezicht die ieder zo zijn eigen werking hebben en een ander effect op de huid geven. Verder hebben we ook behandelingen die effect hebben op je hele lichaam wat dus eigenlijk een volledige body treatment is, dat klinkt toch heerlijk! Tenslotte kunnen we ook zorgen voor mooi gevormde wenkbrauwen en ze dan ook verven. Buiten de behandelingen die we al jaren doen kunnen we sinds kort ook iets nieuws namelijk wimper lifting.

 

Wimper lifting.

Het wimpers liften is een nieuwe behandeling, en is dus ook een behandeling die we bij schoonheidssalon Utrecht nog niet zolang doen. De behandeling zorgt ervoor dat de natuurlijke wimpers meer volume krijgen. Wanneer de behandeling bezig is worden je eigen natuurlijke wimpers vanaf de wortel tegen een zacht siliconen mal gezet. Nou vraag je je misschien af hoe dit kan maar dat is vrij simpel, tijdens dat de wimpers hier tegenaan gelift worden wordt er een crème gebruikt die de wimpers in deze houding blijvend maakt. Na deze lifting wordt er een volumizer en een verzorgende olie op de wimpers aangebracht. De wimpers zouden nu in een mooi gekrulde positie staan. Wanneer je dit doet raden we aan ze ook gelijk te verven zo heb je uiteindelijk het mooiste resultaat. Wil je nou meer informatie of dit met je eigen wimpers ook wilt? bekijk dan even onze website voor nog veel meer informatie, en wie weet zie ik je binnenkort wel bij ons in de salon.