89825677_2845789678842944_398905820739272704_o-600x400

Wil jij graag op vakantie in eigen land of kom jij uit het buitenland. Ben jij op zoek naar een leuke plek om te overnachten in Nederland, dan is pension Zeeland de perfecte plek voor jou. Dit pension onderscheid zich van veel andere en heeft veel extra mogelijkheden. Het is een kleine gezellige pension die moet voelen als jouw thuis. Deze kleinschalige accommodatie is voor toeristen maar ook voor mensen die tijdelijk willen overnachten door bijvoorbeeld werk of familieomstandigheden, ideaal toch? Het pension beschikt over 5 ingerichte kamers. Er zijn twee tweepersoonskamers en drie drie persoonskamers. Het doel is om iedereen op zijn gemak te laten voelen en een leuke tijd te geven.

 Stichting het witte kruis

Het pension, ook wel The Prince of Wales Pub, maakt deel uit van de organisatie het witte kruis. Deze stichting werd opgericht om advies te geven en mensen te ondersteunen die in een lastige financiële situatie zitten. Zij zorgen voor vluchtelingen, daklozen en jongeren met een moeilijke thuissituatie. Samen wordt er gezocht naar een oplossing om deze mensen te begeleiden en een nieuwe kans te geven in hun leven. Het is belangrijk dat hier meer aan wordt gedaan om deze mensen ook een goede toekomst te geven. Iedere dag kunnen mensen vanaf 10 uur daar terecht voor advies of zomaar een gesprek. Er is een multiculturele huiskamer waar je een kopje koffie kan komen drinken. Niets is gek en elk probleem wordt serieus behandeld en er word op een goede manier naar je geluisterd.

Prijzen en overnachting

Een kamer in het pension kost slechts 15 euro per nacht en daarom is het erg geschikt voor mensen die voor een langere tijd voor werk in de buurt moeten zijn. Als jij bijvoorbeeld werkt in de filmindustrie en je hebt een set in Zeeland. Heb je de mogelijkheid om hier een maand te overnachten. Ook is het handig voor mensen die het financieel niet zo breed hebben. Zo kunnen deze mensen toch op vakantie. Voor meerdere mogelijkheden moet je gewoon contact opnemen alles kan besproken worden. Het is mogelijk om s ‘ochtends te ontbijten en er wordt gratis koffie bij geserveerd.

Verder is er ook een café/restaurant waar je lekker wat kan eten en drinken. Het is een gezellig café waar muziek altijd aanwezig is!

Wil jij goedkoop overnachten in een huiselijk hotel in Hulst of wil jij graag hulp of advies voor jouw financiële problemen dan is dit de perfecte plek.