paardencoaching Amsterdam

Ondervind je dagelijkse hinder in het uitvoeren van je dagelijkse bezigheden in Amsterdam omdat je een traumatische gebeurtenis hebt meegemaakt? Ga dan eens op zoek naar paardencoaching in Amsterdam. Ook wanneer je hinder ondervindt in het uitvoeren van je dagelijkse bezigheden als gevolg van stressklachten of een burn-out, kan paardencoaching in Amsterdam je de hulp bieden die je nodig hebt. Een paard is een kuddedier en voelt zichzelf altijd verantwoordelijk voor het welzijn van de kudde. Een paard scant altijd de lichamelijke energie van de ander. Dit om de mentale toestand van de kudde te kunnen meten. Zo werkt dit ook met paardencoaching. Op het moment dat je het paard benaderd, zal het paard je lichaamsenergie scannen. Vervolgens laat het paard een bepaald soort gedrag zien.

Een bepaald soort gedrag

Wanneer het paard je lichaamsenergie en je non-verbale communicatie heeft gescand, zal het paard een bepaald soort gedrag laten zien. Dit gedrag is een directe weerspiegeling van het gedrag wat je uitstraalt. Een paard kan dus jouw emotionele belevingswereld tot in detail spiegelen. Wanneer je kampt met stressklachten als gevolg van een burn-out of met klachten als gevolg van een traumatische gebeurtenis die je hebt meegemaakt, kan paardencoaching in Amsterdam van belang zijn. Dit zodat je deze klachten de baas wordt en je niet langer meer hinder ondervindt in het uitvoeren van je dagelijkste bezigheden. Daarnaast kan paardencoaching ook voor andere doeleinden van belang zijn.

Andere doeleinden

Paardencoaching in Amsterdam is niet alleen een goede vorm van therapie op het moment dat je kampt met stressklachten. Ook wanneer je beter wilt leren communiceren, bepaalde doelen wilt stellen of je zelfvertrouwen een positieve boost wilt geven kan paardencoaching je de juiste hulp bieden. Er zijn verschillende paardencoaches die in je in kunt schakelen op het moment dat je eens kennis wilt maken met paardencoaching. Met behulp van deze coaching methode, krijg je een goede weerspiegeling van het gedrag wat je uitstraalt. Dit zodat je dit gedrag aan kunt passen waar dit nodig en wenselijk is.