mobiele frietkraam

Ben je op zoek naar een originele catering aan huis of andere zelf gekozen locatie? Overweeg dan eens een mobiele frietkraam. Altijd lekker voor jong en oud! Patat bestellen hoe vaak je maar wil!

Waarom kiezen voor mobiele frietkraam?

Hoe fijn is het om een feestje te geven voor familie en vrienden. Maar wat een werk, geregel en organisatie. Dan is het toch heerlijk om een cateraar in te huren. Maar die zijn meestal toch wel kostbaar. Een mobiele frietkraam is dan een hele mooie en voordelige oplossing. Daar komt nog bij dat de keuze mogelijkheden groot zijn. Liever wat meer luxe? Dan biedt de mobiele frietkraam ook nog luxe salade schalen, om je feestje net wat een luxere uitstraling te geven. Verder kunnen de gasten kiezen uit verse frites, patat, kroket, frikandel, kaassoufflé, kipnuggets, kipcorn, loempia, vegetarische snacks en verse belegde broodjes.

De mobiele frietkraam komt bij je thuis of op elke andere gewenste locatie . Voor je verjaardag, kinderfeestje, familiedag , bruiloft of personeelsfeest. Maar denk bijvoorbeeld ook eens aan teambilding of grotere evenementen. De mobiele frietkraam is geschikt voor kleine besloten feestjes of partijen van bijvoorbeeld 40 personen, maar ook voor het grotere feest van 200 personen. Maar ook voor de grotere aantallen kun je de mobiele frietkraam gerust inhuren.

Het personeel zal zorgen voor een vlotte bediening en voldoende keuze uit verschillende snacks en heerlijke sauzen. Je gasten kunnen heerlijk komen proeven bij de kraam. Ook wordt na afloop het afval allemaal weer netjes opgeruimd.

Wat kost de luxe patatkraam op locatie?

Voor de prijs voor de mobiele frietkraam huren op locatie, kun je uitgaan van een vanaf prijs van ongeveer 450,- Daarnaast komt er vanaf een bepaald aantal personen een prijs per persoon bij. Daarnaast hangt het er nog van af welk pakket je kiest. Kies je voor minimaal of juist extra luxe en keuzemogelijkheden. Zo kan je dus nog besparen of juist extra uitpakken.