cadeau pakketten

Ben je op zoek naar iets leuks voor in je huis omdat jij je huis gezelliger wilt maken, of omdat je gewoon toe bent aan iets nieuws wat je huis weer helemaal gezellig en leuk maakt. Neem dan leuke accessoires huis, je hebt veel verschillende accessoires voor je in huis waar je uit kunt kiezen en wat jij dus helemaal leuk en gezellig vindt en wat ook nog eens bij je in huis past. Ook heb je verschillende boxen waar je uit kunt kiezen, je hebt dan de herst box, de winter box en je hebt drie verschillende zomer boxen waar je uit kunt kiezen. Elke box heeft dan ook een ander thema.

 

De winter box

Je hebt verschillende boxen waar je uit kunt kiezen, zo heb je ook de winter box. Dit is een box wat ook eigenlijk een beetje in bedoeld voor de kerst. Het is leuk om voor jezelf te kopen maar je kunt het ook als een cadeau geven zoals een kerstpakket of gewoon omdat je diegene een cadeau wilt geven. Met de kerstdiner box kleed je de tafel aan voor een heerlijke avondje genieten bij jou thuis, de box is bestemd voor twee personen maar je kunt de winterbox ook aanvragen voor 4 of 6 personen. Er zitten veel verschillende leuke dingen in de box. Er zit één keer een tafelloper in, één keer een houten kerstboom in het klein, één keer een houten kerstboom in het groot, twee keer droogbloemen in klei, één keer een rode kaars, één kaars houder van brique, 5 papieren sterren, er zitten twee glazen kaarshouders in, twee leuke hertjes, twee mooie servetten, twee gouden knijpers, twee losse droogbloemen, twee keer een christmas card en een handje sterretjes in het rood. Het is dus heel leuk om te krijgen maar ook heel leuk om te geven, vooral tijden het kerstdiner, wordt het nog gezelliger. 

 

Bestellen

Wanneer je een leuke box hebt gekozen waar je mee denkt je huis weer gezellig te maken of gewoon even op te knappen, kun je deze bestellen via de website. De prijzen van de boxen staan er dan ook bij, bij de boxen. Het wordt bij je thuis afgeleverd, je hoeft het dus alleen nog maar uit te pakken en te stylen in je eigen huis. Had je meer informatie gewild, neem dan een kijkje op de website.