schoonheidssalon Gouda

Wil jij jezelf even een keer lekker laten verwennen of ben je gewoon toe aan een beetje ontspanning. Woon je in Gouda of woon je in de buurt van Gouda, dan is schoonheidssalon Gouda iets voor jou. Je kunt hier veel verschillende behandelingen volgen. Je kunt bijvoorbeeld hier waxen, je kunt hier laseren, je kunt hier een wimperlifting nemen of wimperextensions of je kunt een hydraface nemen. Ook kun je als je wilt gaan om je nagels weer een keer te laten doen, je kunt dan kiezen voor een mooie gellak over je eigen nagels heen maar je kunt ook gaan voor acrylnagels. 

 

Verschillende behandelingen

Je hebt verschillende behandelingen die je kunt volgen bij de schoonheidssalon Gouda, je kunt bijvoorbeeld je lichaam en gezicht waxen. Bij het waxen worden de overtollige lichaams en gezichtsharen helemaal verwijderd. Het waxen duurt gemiddeld 6 weken voordat het haar weer is aangegroeid. Je moet je haar laten groeien, je haar moet minimaal een halve centimeter zijn en om het beste resultaat te halen. Scrub je huid een paar dagen voor het waxen voor een optimaal resultaat en zorg dat je huid helemaal schoon is bij de start van de behandeling. Ook kun je je lichaam en gezicht laten laseren, met de Diode laser heb je snel resultaat. De methode is pijnloos en geschikt voor alle huidtypen, inclusief de zongebruinde huid. Ook kun je gaan voor een wimperlifting, dit is een behandeling om de natuurlijk wimpers te krullen zonder gebruikt te maken van wimperextensions of mascara. De wimpers worden vanaf de wortel gelift en de behandeling is niet schadelijk voor de wimpers. Afhankelijk van de haargroei cyclus van de eigen wimpers kan het resultaat wel 6 tot 9 weken zichtbaar blijven. De huid is vaak de spiegel van ons welzijn en onthult daarom veel over ons dagelijks leven zoals de leeftijd, stress, belasting, voeding of andere invloeden zoals UV-straling of gebrek aan vocht. De hydraface is hiervoor een goede oplossing, je hebt hier geen pijnlijke, soms chirurgische ingrepen voor nodig. 

Afspraak maken

Je kunt gewoon afspraak maken door even langs te gaan bij de schoonheidssalon Gouda wanneer je toch in de buurt bent. Zo weet je gelijk wie er werken en misschien wel wie je dan gaat helpen. Wanneer je niet in de buurt bent kun je natuurlijk ook altijd even bellen om een afspraak te maken. Voor meer informatie neem een kijkje op de website.