nagelstudio Schiedam

Wil je graag een keer dat je nagels gedaan worden door een specialist omdat je het dan mooier vindt of omdat je een belangrijk iets hebt zoals een bruiloft of een verjaardag waarbij jij je nagels mooi wilt hebben? Dan kan dat! Woon je in Schiedam of woon je in de buurt van Schiedam, dan is nagelstudio Schiedam iets voor jou. Je krijgt er super mooie nagels en ze gaan er erg secuur te werk. Je kunt kiezen om alleen een gellak over je nagels te doen maar je kunt ook kiezen om acryl nagels te nemen. Hierdoor kun je de lengte van je nagels 

bepalen en kun je ook de kleur en misschien een leuk figuurtje in je nagels laten zetten. 

 

Verschillende behandelingen

Wanneer je naar nagelstudio Schiedam gaat, kun je verschillende behandelingen nemen voor je nagels. Je kunt er voor kiezen om alleen een mooie kleur gellak over je nagels te doen, hier betaal je €10,00 euro voor en dit duurt ongeveer 20 minuten. Je kunt ook kiezen om acrylnagels te nemen. Met dit kun je een lengte kiezen hoelang jij je nagels wilt hebben en wanneer je acrylnagels neemt wordt het ook heel hard en gaat over je eigen nagel heen dus je kunt niet aan je eigen nagels zitten. Wanneer je kiest voor acryl nagels kun je kiezen om dat met nagellak te doen of met een gekleurde poeder, wanneer je kiest met nagellak betaal je daarvoor in totaal €25,00 euro, en dat duurt ongeveer 1 uur. Kies je voor acrylnagels met een gekleurde poeder dan betaal je hiervoor €30,00 euro en dit duurt ongeveer 1 uur en 20 minuten. Wanneer jij vindt dat het niet meer mooi zit omdat het is uitgegroeid kun je het ook weer laten verwijderen bij nagelstudio Schiedam, dit kost €10,00 euro. En voor elke nagel die er af is en je wilt graag weer dat er een nieuwe nagel komt, moet je per nagel €5,00 euro betalen. Per nagel dat er opnieuw opgezet moet worden duurt het ongeveer 10 minuten. 

 

Afspraak maken

Wanneer je een afspraak wilt maken kan je dit gewoon doen via de website, je klikt aan wat je wilt en dat kun je een afspraak inplannen. Ook kun je bellen om een afspraak te maken of even langskomen in de salon.