bloemenwinkel Haarlem

Nu we allemaal thuis zitten is het ook echt de tijd om de boel in thuis op te leuken. Helaas zijn de bouwmarkten grotendeels gesloten. Een grootschalige verbouwing is dus uitgesloten. Gelukkig kun je met een aantal kleine aanpassingen veel veranderen in huis. Pas onderstaande tips toe voor een gezellig interieur. 

Planten en bloemen 

Zeg doen tegen extra groen! Bij bloemenwinkel Haarlem kun je elke week mooie bloemstukken of boeketten bestellen. Koop de bloemen in jouw favoriete kleur of eentje die bij jouw interieur past. 

De voordelen van planten en bloemen 

Volgens bloemenwinkel Haarlem hebben bloemen en planten een goed effect op de gezondheid. Mensen worden vrolijker bij het zien van de kleuren, je huis ruikt er lekker van op een natuurlijke manier en het zorgt voor meer zuurstof in huis. Begin maar met je eigen botanische tuin in huis. 

Verras een geliefde met een stukje groen

Bloemen zijn altijd goed om te geven. Het vertelt niet alleen dat je van iemand houdt. Indirect zegt het dus ook dat je ze een goede gezondheid en heel veel liefde wenst. Dat verdient een bloemetje. 

Kaarsen en zoutkristallampen 

Kaarslicht en rood licht van een zoutkristallamp zorgen voor extra gezelligheid en warmte. Het heeft zelfs een meditatieve werking. De zoutkristallen van zo’n lamp zijn zelfs zuiverend voor je huis. Het combineert ook mooi met je planten. 

Warmte met kussens en kleedjes

In de winter is het heerlijk om jezelf te begraven tussen de kussentjes en kleedjes. Het is lekker warm en zorgt ervoor dat je extra comfortabel ligt. Zet een kan thee naast de bank en je hoeft er voorlopig niet meer vanaf te komen. 

Nieuwe gordijnen 

Gordijnen zijn bepalend voor het aangezicht van je woonkamer. Hier hoef je niet veel voor te doen. Bestel nieuwe gordijnen online en hang ze op. Het liefste in een heel andere kleur dan wat je nu hebt. Je zal zien dat het echt verschil maakt.