kapsalon Gouda

Woon je nou in de buurt van Gouda? of ben je hier naartoe verhuisd? dan zoek je vast nog een goede en gezellige kapsalon. Het vinden van een nieuwe kapper kan lastig zijn, je wilt natuurlijk wel dat ze goed en zorgvuldig met je haar omgaan. Bij kapsalon Gouda, ook wel Hairinspirations, garanderen we een goede verzorging en natuurlijk het resultaat dat je verwacht. Wil je nou je haar compleet veranderen en er dus een totaal ander model in? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als kapsalon zijnde kunnen we buiten het knippen van je haar ook je haren verven, wassen en natuurlijk in model brengen. Tenslotte zijn we altijd in voor een gezellig gesprek en zul je ook merken dat de tijd voorbij zal vliegen.

De producten waarmee we werken.

De producten waar we mee werken bij kapsalon Gouda zijn erg voedend en zorgen er voor dat je haar goed verzorgt wordt. Zo zijn de producten biologische en helemaal vegan, daarnaast ruikt het natuurlijk ook nog eens heerlijk. Wanneer je bij ons langs komt om je haar te laten verven proberen wij ervoor te zorgen dat je haar zo min mogelijk beschadigt wordt. Wanneer wij de verf namelijk mixen zorgen we ervoor dat je haar gewoon mooi en gezond blijft, en het wanneer je de kapsalon verlaat helemaal glanst.

 

Onze behandelingen.

Wanneer je bij ons in de kapsalon komt zou je merken dat we weten wat we doen en dat we zorgvuldig te werk gaan met jouw haar. Wanneer je nou je eigen haar hoe het nu zit helemaal zat bent zou ik je aanraden is langs kapsalon Gouda te komen, daar weten ze wel raad. Zo kan je je eigen haarkleur bijvoorbeeld helemaal zat zijn en wordt het tijd dat er is een andere kleurtje gebruikt gaat worden. Ook wanneer je je haar komt verven gebeurd dit met de juiste middelen. Deze middelen die zouden ervoor zorgen dat je haar bijna niet beschadigt wordt. Wanneer je zelf even geen idee meer hebt wat je met je haar wilt en moet, zijn we er ook altijd om advies aan te vragen. We gaan dan samen kijken wat we van je haar gaan maken en wat je wel en niet mooi vindt. Tenslotte streven we er natuurlijk naar dat iedere klant met opgeheven hoofd kapsalon Gouda verlaat, en zich helemaal zelfverzekerd voelt wanneer je de volgende dag weer opstaat.