Zwangerschap

Voor het laten maken van een pretecho in Rotterdam, kun je terecht bij verschillende verloskundepraktijken. Het kan verschillende redenen hebben om een pretecho in Rotterdam te laten maken. Meestal laat je zo’n pretecho maken op het moment dat je graag het geslacht van je kindje wilt weten. Meestal wordt zo’n echo gemaakt vanaf dat je tussen de 15 en 16 weken zwanger bent. Vanaf deze periode kan een echoscopist met behulp van een 2D echo bepalen welk geslacht het kindje wat je in je buik draag heeft. Wanneer je het geslacht van je kindje weet, kun je gaan starten met de inrichting van de babykamer. Dit zodat alles klaar en gereed is op het moment dat je kindje geboren wordt.

Babykamer inrichten

Het inrichten van de babykamer is één van de leukste bezigheden tijdens je zwangerschap. Wanneer je een pretecho in Rotterdam hebt laten maken en het geslacht van je kindje bekend is, kun je gaan starten met het aanschaffen van allerlei spullen voor de babyuitzet. Het is namelijk wel zo leuk om de kleertjes, boxkleden, en aankleedhoezen uit te zoeken aan de hand van het geslacht van je kindje. Het laten maken van een pretecho in Rotterdam is voor veel vrouwen wenselijk. Dit omdat vrijwel iedere vrouw toch alvast een paar leuke jurkjes of een aantal stoere spijkerbroekjes wilt kopen voordat de baby geboren wordt. Een pretecho is een echo die je naast de regulieren echo’s kunt laten maken.

Reguliere echo’s

Op het moment dat je zwanger bent heb je een aantal termijnecho’s. De eerste echo wordt meestal gemaakt op het moment dat je tussen de 8 en de 14 weken zwanger bent. Tijdens zo’n termijnecho wordt er geluisterd naar de hartslag van je kindje. Daarnaast kan aan de hand van zo’n echo ook gekeken worden naar de ligging van het kindje. Dit zodat er besloten kan worden of het kindje nog gedraaid moet worden voordat je gaat bevallen, of dat je geen natuurlijke bevalling kunt hebben omdat je kindje in een verkeerde houding ligt.