kleur_1000px-1

Heb jij een nieuw huis of wil je graag je hele inrichting veranderen? Wil jij graag je decoratie vernieuwen of wil je graag meer decoratie Dan is it’s a good thing iets voor jou! Zij verkopen spullen zoals duurzame plantenbakken. Het doel van dit bedrijf is om duurzaam te werk gaan om het milieu en de industrie te verbeteren en om het verkoop van duurzame spullen te stimuleren. Dit bedrijf verkoopt meerdere producten, het mooie is dat je deze producten goed als een cadeau kan gebruiken. Alle producten zijn fairtrade en er is een ruim assortiment met gerecyclede materialen die gebruikt zijn voor de producten. Zoek jij leuke decoratie en wil je graag iets goeds bijdragen aan de wereld dan is it’s a good thing het juiste adres. 

Producten

Ze hebben meerdere soorten producten die allemaal fairtrade zijn. Wat dit bedrijf onderscheid is dat bijna alles gerecyclede materialen zijn. Het assortiment bestaat uit decoratie in verschillende vormen, maten en kleuren. Ze werken vooral met  producten als vazen en bloempotten. De vazen en bloempotten worden allemaal handgemaakt en dat zorgt ervoor dat het een speciaal product is die je aankoopt.

Wat dit bedrijf ook verkoopt is glaswerk. Het glaswerk heb je ook in de vorm van een vaas maar ook in de vorm van glazen. Alle producten zijn speciaal en met vele kleuren verwerkt. Dat is wat dit bedrijf uniek maakt. Verder qua decoratie zijn er verschillende producten.

Je hebt olielampen in verschillende vormen en maten. Dieren zoals salamanders worden ook gebruikt voor het beeldwerk. Mozaïek wordt ook veel gebruikt in de producten. Voor in de vazen kun je ook droogbloemen doen die worden ook verkocht op de website

Verschillende soorten sieraden worden verkocht dan hebben we het over: armbandjes, kettingen, oorbellen en ringen.  Wat it’s a good thing ook verkoopt zijn tassen. Alle tassen zijn in verschillende modellen waardoor je veel keuze hebt rondom dit product. De tassen zijn gemaakt van gerecyclede materiaal. 

fairtrade

Wat dit bedrijf onderscheid van andere is dat het fairtrade is. fairtrade houd in dat de producten bijvoorbeeld niet gemaakt zijn door kinderen en dat de materialen op een goede manier zijn gevonden en gebruikt. Zoek jij een leuk cadeau voor iemand of wil jij graag zelf wat nieuwe decoratie thuis? Dan is it’s a good thing een goed adres om te kijken. Als jij iets koopt draag je ook mee aan een beter milieu en aan een betere wereld.