BRAND-GALLERY-AMSTERDAM-LOGO-small

Bij dit bedrijf kan er van alles voor jou ontworpen worden. Van brochure tot logo en van logo tot websites. Logo’s en branding Amsterdam zijn de specialiteit maar alles kan bij Brand Gallery Amsterdam. Geef jouw ideeën door en krijg er een mooi ontwerp voor terug. Dit ontwerp bedrijf kan jouw kleine bedrijf een stuk groter laten lijken met behulp van prachtige designs. Nieuwe klanten zullen verbaasd zijn.

wat doen ze?

Grafisch ontwerper Lisa heeft al een lange carrière als grafisch vormgever en is ontwikkeld tot een sterke specialist in branding Amsterdam en logo ontwerp. Ze kijkt naar vlakken als transformatie van een identiteit naar extern design. Ook lanceerde Lisa in 2019 Brand Gallery Amsterdam naast haar werk als grafisch ontwerper een platform. Dit platform heeft ze opgezet voor nieuwe samenwerkingen met andere creatieve mensen en ontwerpen. De pinstripe artiest bij Dutch on Wheels is een ander creatief podium voor Lisa. Handgeschilderd werk voor motoren en reclameborden is nog een ding waar ze erg goed in is. Dit wordt sign painting genoemd. Lisa ontwikkelde een unieke stijl voor het personaliseren van motoren met traditionele krijtstreep borstels. Deze manier van kunst is erg bijzonder en wordt maar door enkelen mensen op de wereld gebruikt. Het is een erg traditionele manier. Bij het aanpassen van motoren en aanverwante artikelen zorgt Lisa voor het personaliseren van jouw identiteit op jouw voertuig of product. Ze wil ervoor zorgen dat jij echt terugkomt in je motor waardoor het erg persoonlijk en bijzonder is. Lisa is Aziatisch en je ziet dat zij op een liefdevolle manier een oog heeft voor detail en de vloeiend stijlvol organische patronen van Aziatische invloeden. Veel projecten hebben een maatschappelijk doel waardoor veel mensen geholpen worden. Lisa is erg creatief en maakt graag persoonlijk werk.

Specialisatie

Branding Amsterdam is gespecialiseerd in het ontwerp van een mooi gepersonaliseerd logo. Maar ook mode is een punt waar ze zich mee bezig houden. Ze zorgen er echt voor dat jouw identiteit terugkomt in de kunst. Ook is dit bedrijf veel bezig met het schilderen van motoren waardoor ze erg uniek zijn en worden onderscheidt van iedereen op de wereld. Lisa zorgt ook voor het ontwerp van prachtige reclameborden. Door iemand als Lisa worden reclameborden aantrekkelijk voor de klant. Als er een mooi design opstaat zorgt dat veel voor aantrekkingskracht tot de klant. Brand Gallery Amsterdam zorgt met behulp van deze mooie ontwerpen dat jij meer klanten krijgt in je bedrijf!